Het nieuwe jaar goed gestart

De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt en is de eerste nieuwsbrief vandaag verzonden aan alle LITTIL vrijwilligers die zich in het verleden hebben opgegeven. Mocht jij interesse hebben om in de toekomst updates per email te krijgen of wil jij ook deelnemen aan de bijeenkomst op 26 januari, laat het ons dan weten.

Beste LITTIL vrijwilliger,
Je hebt in het verleden interesse getoond om gastdocent te worden voor het LITTIL platform. Een initiatief dat is ontstaan uit Stichting Devoxx4kidsNL. Het kan zijn dat je bij onze eerste kick-off bijeenkomst bent geweest op 22 september 2021 of dat we elkaar hebben gesproken bij de LITTIL stand op JFall in november 2021.
Heel leuk dat je wellicht IT-gastdocent wil worden. We brengen je graag op de hoogte van de status van het LITTIL platform. De basis van onze website staat inmiddels live: www.littil.org. Momenteel zijn we nog druk bezig om inzicht te krijgen in wat het platform precies moet aanbieden en de eerste technische stories worden al opgepakt.
Als je de voortgang van het LITTIL platform wilt bijhouden, dan raden we je aan om de blog (https://www.littil.org/blog/) van de website in de gaten te houden voor de laatste updates.

We hebben ook een bijeenkomst gepland speciaal voor de LITTIL gastdocenten zodat jullie op de hoogte blijven van waar we mee bezig zijn. We willen met elkaar een aantal LITTIL modules gaan ontwikkelen die gebruikt kunnen worden door de LITTIL gastdocenten. Eventueel kunnen de modules van Devoxx4KidsNL ook gebruikt worden.

De bijeenkomst vind plaats op 26 januari 2022 om 19.30, de link van de online meeting is hier (Link is verwijderd, geef je op als je interesse hebt)

Mocht je nog vragen hebben laat het vooral weten. Ook als je liever geen emails meer ontvangt over het LITTIL platform, laat dat dan ook weten door deze mail te beantwoorden.

Met leergierige groet,
names LITTIL en Devoxx4kidsNL,
Saskia Vermeer

Daarnaast heeft Koen, onze voorzitter van Devoxx4kids Nederland, een mooie pitch opgenomen die hier staat.

Wij zijn ook druk op zoek waar wij ons platform laten landen. Inmiddels zijn wij in gesprek met een cloud leverancier om te kijken of deze past voor al onze activiteiten.

Wil jij ook meebouwen aan dit platform, als IT gastdocent voor de klas staan of ons project sponsoren, laat het ons dan hier weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...