IPON 2022

Op 6 en 7 April werd de IPON (Innovatie Platform Onderwijs Nederland) gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. IPON is een beurs waar gemiddeld per dag 3000 bezoekers uit het onderwijs op af komt. Hier kunnen ze zien wat er op IT gebied aanwezig is of wat er gaat komen.

LITTIL was dit jaar aanwezig op het start-up plein. Ons doel was naamsbekendheid en het verkrijgen van informatie die wij kunnen gebruiken om ons platform nog beter te bouwen. Koen, Saskia, Pepijn, Marcel en Eddy hebben op deze dagen dan ook veel mensen te woord gestaan.

Op woensdag hebben Saskia en Koen een presentatie gegeven over LITTIL. Deze presentatie werd op donderdag nog eens herhaald door Saskia en Eddy. Hieruit kregen wij leuke reacties en waren sommige ook verbaasd dat wij deze service gratis gaan aanbieden.

Wij hebben ook een samenwerkingsverband kunnen initieren op IPON!! Met robotsindeklas.nl hebben wij afgesproken dat wij hun NAO robots en lesmateriaal mogen lenen als wij les geven over robotics. Hiervoor maken wij nog verdere afspraken maar een eerste samenwerking is in de maak.

Twee dagen op een beurs kost energie maar wij kregen ook veel energie terug van de goede gesprekken. Volgend jaar zal LITTIL zeker weer op IPON aanwezig zijn waarbij wij dan het platform live kunnen laten zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...