LITTIL Hackathon

Bij het realiseren van het LITTIL-platform werd onlangs het voorstel gedaan om gezamenlijk op een fysieke locatie verder te bouwen aan het platform. Op zondag 3 april werden we ontvangen bij Team Rockstars IT in ‘s-Hertogenbosch voor de eerste LITTIL hackaton.

Na een kort welkomst woord blikten we eerst met zijn allen terug op de afgelopen periode. Om elkaar beter te leren kennen, kregen we de opdracht om een karikatuur van jezelf te tekenen, hierbij een nickname te bedenken en je sterke punten te vermelden. Deze informatie deelden we vervolgens in een aantal rondes met een van de andere aanwezigen. Een leuke en interactieve manier om meer van elkaar te weten te komen.

Om te achterhalen hoe we het proces voor de realisatie van het platform kunnen verbeteren kregen we vier stellingen die we individueel konden aanvullen. Het resultaat hiervan deelden we daarna in kleine groepjes. De uitkomst daarvan werd weer in een grotere groep gedeeld en daarna plenair besproken. Hieruit zijn een aantal verbeterpunten geformuleerd die verder opgepakt gaan worden.

Daarna werd het tijd om concreet aan de slag te gaan. In verschillende groepen is gewerkt aan de backend en front-end van het platform. Ook is de presentatie voor IPON 2022 voorbereid. Tussendoor was er ook nog tijd voor een goed verzorgde lunch. Aan het einde van de middag hebben de verschillende groepen nog even een korte samenvatting gegeven van het resultaat dat op de eerste hackaton was bereikt.

Alle aanwezigen waren het over een ding eens. Het was een geslaagde dag. Wij danken dan ook Team Rockstars voor het beschikbaar stellen van hun kantoorpand en het verzorgen van een uitstekende cateringservice!

Zijn jullie ook bij de volgende hackaton ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...