Wij zijn ANBI geregistreerd!

Algemene Nut Beogende Instellingen ofwel ANBI. Dit is een status die een stichting van de belastingdienst kan krijgen als je je voor minimaal 90% inzet voor het algemeen belang. Wij zijn hier heel blij mee want sponsoren kunnen nu hun schenking aftrekken van hun winst dankzij deze officiele status. Het is dan ook niet meer een directe kostenpost voor de sponsor. Wanneer een sponsor doneert dan zorgen wij uiteraard ervoor dat de naam van de sponsor gedeeld wordt op onze websites.

Onze ANBI gegevens zijn hier na te lezen.

Mocht u interesse hebben om Devoxx4Kids Nederland en/of het LITTIL platform te sponsoren, neem dan contact op met de penningmeester via eddy@devoxx4kids.nl !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...